17 May 2011

Bahasa Jiwa Bangsa

Assalamualaikum,,,
Waalaikumsalam (terima kasih kerana sudi menjawab )
Yo wats up?
bermula hari ni aku start tulis post in bm mixing with eng. Suka hati aku la aku nak tulis pakai bahasa apa, ye x?
But anyway thnx for the kritikans! 
Bagi yg tak paham ape2 yg aku mksudkan sila rujuk post sebelum ni... anda akan paham .. 
Jadi..........
Hari ni hari guru so nak ucap la sikit kat cikgu2ku yg sgt2 kau sygi......

HARI guru kat sekolah Awesome!,,,, Ntahlah ...
Mcm2 aktiviti and cikgu2 pun seronok je....
Time perhimpunan .. pgi ronda2 dgn 3 kwn2ku ... lpas tu tgok permainan futsal + bola jaring + music chair....
Utk gambar2 hari guru kat sekolah... nanti aku uploadkan dalam facebook... so kalau nk tgok ,,, gi kat facebook aku.... 
CLICK GAMBAR DIBAWAH UTK KE FB AKU


Aku ingat nak buat tutorial,.... Tpi aku bkannya mahir sgt.. tpi akan try for the best.....  Get ready :) 
Terima kasih kerana nak dgr ceramah drpd En MOHA MOHU..... 
/ b y e




Syukran 'ala kulli haal. From your friend, moha_mohu

2 comments: