27 May 2011

EXAM PPT ... akhirnya...



ASSALAMUALAIKUM....
Nampak lega pada perkataan (akhirnya...) huhhh...
Memang pun lega ... . .

Setelah hmpir tiga minggu exam.....grrr.......Susah2
Haha.... at last habis jugak.... tapi still need to worry sbb TRIAL ngan the SPM semakin lama semakin dekat....
Wargh!!!!
Gila dibuatnya.......... Tadi baru habis exam Tasawur
Nak aku ulaskan ttg setiap subjek .. ermmm ok k k... :)
BM ,
Kertas 1- warghh kena mengarang
Kertas 2- Dengan novel+tatabahasa+prosa and so on....
Result- ? ? ? belum tahu lagi la :P
BI,
Kertas 1 - hmmm,,, ntah apa2 yg aku tulis.... Tulis je la.... :P
Kertas 2-boleh laaa.... apa nak cakap... dh mmg ssh :) Result??????? xdpt lg 

PAI,
Kertas 1- Aku main bulat2 jer part objctive tu. :P
Kertas 2- Lemah kat tajwid... :P hurmmm Resukt- >??? blum tahu.....
 MATH,
Kertas 1 + Kertas 2 = ????? What the fish??? 
SEJARAH
Kertas 1 + Kertas 2 = result... means tgok result laa.... sbb aku tak tahu apa yg aku tulis :P 
ADMTH
Kertas 1 = part2 diffrntiation tu aku kurg skit...
Kertas 2 = part2 diffrntiation + yg soalan pjg2 tu kena pikir 2 3 kali baru jwb.. :P
BIOLOGY
Kertas 1 = "Sofa so good" kata2 yg femes.
Kertas 2 = Poning2.... Mcm2 kluar... Bhgian essays aku ade yg xsmpt jwb.. Xcukup masa :((
Kertas 3 = huhuhuhuhuhu... Kertas ni part2 blakang tu aku TAWAKKAL... :((
 PHYSICS
Kertas 1 + Kertas 2 = WTH !!!!... Susah giler nak mampos!!!!!!!
Kertas 3 = ok SIKIT drpd kertas 1 n 2 :(
CHEMIST
Kertas 1+2+3 = Hard to say!!!!!!!! Susah ...... Ada bnyk soalan aku tpaksa jwb guna teknik 'dadu' 
TASSAWUR
Kertas 1 = I like it,.. :) sbb apa yg aku target kluar... tpi x smua la.. ada certain2 part tu tpaksa guna teknik dadu jgak
Kertas 2 = MashaAllah! :(
OVERALL :-
Semuanya susah la...
Ye la mana ada exam yg nak bgi jawapn smuanya  tanya soalan
so, bila nak buat jwpn ni.... grr.... phm2 je la
Harap result ok... sbb PPT ni mak bapak dtg :(((( WAAAARRRRRRR!!!!


So that's all folks...
Bye for now! :) Assalamualaikum


Terima kasih kerana sudi
mendengar ceramah daripada
MOHA MOHU



Syukran 'ala kulli haal. From your friend, moha_mohu

0 ,581 mengulas:

Post a Comment