26 June 2011

Belajar Kat Y.M © ?

Assalamualaikum...


Hari ini  aku adakan event and ajak kawan-kawan aku blaja kat Yahoo Messenger.... Memandangkan Ujian Percubaan SPM nak dekat (maksudnya SPM pun dh smakin dkat jgak!!!) . . . .Click SINI utk ke event tu.. 
Kalau korang (budak2 form 5 nak join , aku amat la berbesar hati terima kehadiran korg) 
Awalnya , Ingat ramai yg x join. tpi sebaliknya.... Ramai yg nak join... alhamdulillah.. dapat la aku ngn kawan2 aku buat study (preparation) utk Percubaan dan SPM...... Jom la (kpd budak2 form 5) kitaorg fokus kat subjek bacaan spt ( Sejarah) ... .. .  
5 org ade tadi.. ok la..Best.. 
Thnx my friends..
Doakan kami yg mengambil SPM tahun ni ye...
That's All
Assalamualaikum . :D

Syukran 'ala kulli haal. From your friend, moha_mohu

0 ,581 mengulas:

Post a Comment