31 July 2011

Macam-macam hal



Assalamualaikum, Hai and Helo .
Sejak kebelakangan ni macam2 hal  berlaku. Sorry sebab tak sentiasa (@istiqamah ..cehh ) dlm meng'update' blog yang kian menyakitkan mata ni.



Kadang-kadang bila dah 0n9 facebook, ingat nak update blog ni jugak.. tapi hajat tak kesampaian sebab sikap MALAS masih lagi menghantui diri ini. Sejak Jun hari tu, dh banyak hal yang berlaku 





KUIZ MATEMATIK / SEJARAH / ADDMATHS
Dalam bulan Julai ni aku ada attend ketiga-tiga pertandingan tu. Tapi KALAH.. HAHAHAHA :P
Aku tak kisah pun, kalah atau menang, janji dpt experience + SIJIL ..Of course la yg pertandingan Matematik, and Addmaths tu, budak cina yg genius2 conquer. Jealousy Attacks~.
Agak frustrated melihat ketidakpandaian aku dlm mengatasi kepandaian budak-budak ni.

I've tried to be the best, but I can't. :(

Happy, Blissful, Glad, Delighted BUT sad, Upset, depressed, dismal
To my beloved teachers, saya minta maaf.


TRIAL SPM NEGERI SEMBILAN
Dengan bangganya aku nak kata bhw aku langsung x prepare anything yet utk Exam ni ibarat tentera yg tak de kelengkapan utk berperang .
Tarikh exam ni adalah pada BULAN PUASA !! yakni pada 15 JULAI 2011 ... Jadual exam sprti yg tertera dibawah ni :
Huh.Kepada kawan-kawan seperjuanganku , Ayuh Berusaha!! :) 
Kpd yang x ambik exam ni.. tolong doakan kitaorg yg ambik exam ni supaya LULUS DGN CEMERLANG .. biar result tahun ni GEMPAK!!!


SEBELUM aku terlupa.. aku nak ucapkan kepada semua MUSLIM di dunia ; 
 

Selamat berpuasa .

Itu sahaja daripada aku buat skrg ni.

Sekian, Wassalam.

TERIMA KASIH KERANA SUDI MENDENGAR CERAMAH DARIPADA
MOHA MOHU















Syukran 'ala kulli haal. From your friend, moha_mohu