20 August 2011

Adooyyhai!

Assalamualaikum w.b.t ,
Jari-jemari ini sedang menaip dalam minggu Exam.
Tapi apa nak buat, nafsu nak ber'internet' sangat tinggi.
Jadi, sepanjang minggu ni ada Exam TRIAL SPM..
HUH!!!!!!!!! (satu keluhan yang sangat panjang)
Menandakan kesusahan exam tersebut... Botak kepala dibuatnya.
Baca Last Minute


BM, BI , Tassawur, Sejarah, Maths dan PAI dah habis..
Skrg tinggal ADDMATHS, PHYSICS, CHEMISTRY, BIOLOGY,,
Grrrr.... Subjek elektif...
Hope dpt study well before sitting for the coming exams.


HARAP DAPAT MARKAH YANG BAIK UNTUK SEMUA SUBJEK. TOLONG DOAKAN KEJAYAAN SAYA,,, AMIN...

INFORMAL ISSUES

Petang Jumaat , aku dengan mak+bapak aku pergi Jusco , nak beli baju+persiapan untuk AIDILFITRI. Al maklumla,, satu bende pun tak ready lagi.. so kene prepare sikit demi sdikit.
Sambil2 diorang beli-belah , aku pergi kat area games arena kat jusco tu. Beli 3 tokens
lepas tu nampak permainan yg menarik (mcm 3d scene) .. aku pun dengan bangganya masuk 2 token.. tapi bende tu tak nak start.. Rupa-rupanya, setelah aku perhati btul-btul, permainan tu kene guna 4 tokens.Walhal aku cuma ada 3 tokens je.. Aku try redeem balik 2 tokens aku.. tapi tak boleh. Aku tendang2 mesin duit tu (bukan vandalisme tapi 'marah'lisme) ..."Ceh tak guna" .. so tinggal 1 token je... aku pun main game yg prlukan satu token.. HATI TAK PUAS;.. KEPALA DAH PANAS..... Grrr.. Sabar je la.... Bulan puasa~~ :)
Tapi last2 dpt gak manfaat sbb bapak aku blanja bukak puasa (Take-away) kenny roasters.. Delicious~
So, that's all for today folks...
Assalamualaikum, bye...
Terima kasih kerana sudi mendengar ceramah daripada En. moha-mohu

Syukran 'ala kulli haal. From your friend, moha_mohu

0 ,581 mengulas:

Post a Comment