18 September 2011

Boredom Attacks


Keadaan bosan , muka bosan, penat+letih , baru balik dri Melaka.

Assalamualaikum w.b.t
Nampak tak muka boring aku tu! Huh Time2 petang macam ni , mulalah dilanda kebosanan tahap kronik. So dh tak da kerja, mghadap komputer la :D . 
Tengah hari tadi asyik memenuhkan tangki perut ni di majlis2 perkahwinan.. Fulaamak sedaapp!! Lepas tu pegi pulak kat rumah mak sedara aku.. dapt lagi makan Mee Goreng !!! :P
Nyum-Nyum~
SPM dah nak dekat ni. Tapi aku pulak xnak dekat dgn buku.. Mcm ada repulsion antara aku dgn study. Trying hard to stay up till late at night untuk belajar.. Walaupun aku dapat berjaga malam, aku bukannya baca buku..tapi aku tengok tv + ber'facebook' (bakal dimasukkan dalam kamus dewan :P )  ....
Hari korang macam mana? mesti best kan? :) Tapi bagi aku hari ni boring skit.. 
Furthermore, aku tgh download program utk edit video.. ADOBE AFTER EFFECTS (cetak rompak punya :P ).. Korang try la.. best kot.. dpt buat video2 menarik .. mcm2 boleh tmbah dlm video spt kuasa2 lightning, 'kame kameha' , laser blade.. dan sebagainya.. Okla aku nak gi siap2 utk ke masjid .. Bye :)
ASSALAMUALAIKUM.





Syukran 'ala kulli haal. From your friend, moha_mohu

0 ,581 mengulas:

Post a Comment