14 December 2011

First time jogging tahun ni kat taman XD

Assalamualaikum wbt,

Nampak titile post ni???  Hehe, btul2,, sbnarnya aku jarang jogging kat taman di kawasan perumahan TTJ ni...

Memandangkan badan aku dh smakin mengembang mcm belon yg xnak pecah2 , jadi aku pun pergi jogging kat taman permainan, 7.30 pagi tadi (Blum mandi lagi time tu, cuma pakai sweater shj. :P ) ..... Aku ingatkan ramai orang kat sana, tgok2 hanya ada 6-7 org je kat taman tu..... Kebanyakan nya org2 tua...... ahhh. Apa aku kisah?, jogging je la,,





  • 1st round ---- Boleh tahan la, laju gak jogging
  • 2nd round to 3rd round ---- Berlaku deceleration(cehhh physics),,,, Mula termengah2 mcm org yg baru kene kejar anjing..
  • 4th round to 6th round ---- Jalan sahaja lah (tengok saiz badan, maaa)..... Dah letih pusing2... Badan pun ber(peluh)2 ,.... peluh tu kalau collect, mesti penuh satu baldi.......
haha,,, 6 round ,, ok la tu kan for starter.. XD ... Bila matahari dh mula terik, aku pun balik la, around pukul 8.30 pagi.

Esok, aku akan ke kursus memandu ,,, utk motorsikal (sbb aku dh 16thn)... Kursus memandu kereta belum lagi sbb aku masih 16 tahun 11 bulan 27 hari {kene 17 tahun} (birthday aku tak lama lagi hehehe) baru boleh ambik lesen kereta.....Doakan aku yer... :D Thnx.. Bye ~~







(p/s ; sory xdpt ambik gmbar, sbb camera kat kakak aku) .. . 

Syukran 'ala kulli haal. From your friend, moha_mohu

0 ,581 mengulas:

Post a Comment