24 December 2011

Laa...Cikguku Tertidur Rupanya... :D

Assalamualaikum w.b.t

Apa khabar?  Sihat? Dh makan?
Aku ada cerita nak kongsi ngn korg..
Pagi tadi, aku pergi English Class pukul 9.30-11.30.. Cikgu die nama MR WANG (Chinese)..
Aku ♫♪bangun pagi, gosok gigi, cuci muka ♫♪ (Cehh tu pun mau cerita ke!) So, aku pun pergi la ke klas English.. 

"Good Morning Hanafi",die ckp. Aku balas "Good Morning,sir"..
Hari ni dh la kene blajar pasal tenses (alaa, yg ada present tense, past tense, future tense tuuu) ...
Die ajar, punya ajar, punya ajar, punya ajar... tup2 dh pukul 11.00pg (nmpk sgt mata tu asyik pndg jam je sbb xsabar nk balik)..
So die bagi latihan  pengukuhan utk dibuat slama 10 minit..Die keluar dri kelas and pegi office die(sbelah klas tu) So aku pn buat la latihan yg die kasik.
Fuhhh!! habis gak,,, aku tgok jam dh pukul 11.10 pg .... "Mana Mr Wang ni, xdtg2 pun".. Aku ingatkan dia tgh sibuk buat kerja(sbb sunyi je) so, aku sgaja biarkan lengah lagi 5 minit... tapi dia x muncul2 gak.. So aku decide nk gi panggil die kat sebelah...

Plahan2 aku bngun dari kerusi pergi tgok la kat sebelah... Laa Cikguku Tertidur Rupanya .. yg xleh tahan tu die boleh tertidur time duduk .. XD aku ingat nak kejutkan die tapi takut nnti bikin dia malu shj..
jadi, aku kembali ke kelas aku.... tgok jam dh pukul lbih kurg 11.20...
Aku ambik pen aku , dn sngaja jatuhkan pen tu kat atas lantai, kuat jugak bunyinya, tapi Mr Wang xbangun2 jugak...
So, aku decide, jatuhkan pencilbox aku(yg sgt berat) kat lantai... DUPPP!!! mcm nangka busuk jatuh bunyinya..
"Yess, Hanafi, What's happening there" Terjaga jugak die :D ... "No, No sir, nothing"..
Lepas tu die dtg masuk kelas aku dngn muka mngantuk,,, tngok jam die 11.30!!! "Ok, You've finished your work right, Looks like we've to end the class here..See you next week".. So aku pun balik la...Aku tertahan2 gelak masa nk kluar dri kelas tu XD
gambar hiasan

Ok that's All , Bye~~
  • p/s : kan bagus kalau aku ada kamera time tu,, boleh tunjuk kat korg XD hehehe,, Jahat2!!




Syukran 'ala kulli haal. From your friend, moha_mohu

0 ,581 mengulas:

Post a Comment