31 December 2011

SEGMEN : ONLY YOU,JUST YOU BY SHAFIQAH RAHIM

Assalamualaikum w.b.t (Sambutlah kalimah sejahtera Islam yang mahsyur ini... :D)
Aku nak join segmen anjuran cik blogger kita ... Syafiqah... Kalau nak join klik banner kat bawah ni :)

Ermm... Pasal Aku? Apa nak cerita hah? Nama : MOHD HANAFI BIN MOHD HUSSIN I/C No. : 941218 - **-**** (Nak bagi tahu birthday shj :P ) Aku seorang manusia yang suka ejek manusia orang lain.. Pantang dapat idea, mesti kene ejek punyalah. Hahahahahaha{Gelak Jahat} Aku ni juga merupakan individu yg benci dengan org yg *Menggelabah *Gedik *suka membenci org lain... Aku juga makhluk yang mempunyai fizikal yg cute(faham2 la sizenya), sehubungan dengan itu selera pun boeh tahan la besarnya...... muka ?? (Wallahualam, sbb aku xnk menilai ciptaan Allah ..Syukur je la dengan wajah aku skrg ni, tiada cacat dan celanya).. Aku suka lagu yang ada bnyk korus sbb senang nak ingat (XD) . Aku juga seorang yg suka buat kerja last minute(saat2 akhir) ... Ok la aku tak nak memenatkan mata korang baca karangan aku ni (Cehhh!! Bajet panjang je) Tu saja yg dapat aku ungkapkan untuk hari ni bye..

By the way,
 Pendapat Tentang Blog Syafiqah , 
  • Blog dia ok lah, semua lengkap...
  • Xlambat loading.... 
  • Rasanya die suka gabungan colour pink dan purple kot.. Sebab tu merupakan main colour blog die..
  • Rajin buat segmen dalam blog (tu yg aku join :D)
  • Ermm xde kritikan cuma pujian,, Bukan nak bodek, tapi xde kritikan sebab aku x rajin godek2 blog die... 
Calon2 Orang yang di tag ialah :
 Ok Bye :D


Syukran 'ala kulli haal. From your friend, moha_mohu

2 comments:

  1. cantik rambut tahun baru? hee. :)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2011/12/segmen-only-youjust-you-by-shafiqah.html

    ReplyDelete