31 December 2011

SEGMEN : ONLY YOU,JUST YOU BY SHAFIQAH RAHIM

Assalamualaikum w.b.t (Sambutlah kalimah sejahtera Islam yang mahsyur ini... :D)
Aku nak join segmen anjuran cik blogger kita ... Syafiqah... Kalau nak join klik banner kat bawah ni :)

Ermm... Pasal Aku? Apa nak cerita hah? Nama : MOHD HANAFI BIN MOHD HUSSIN I/C No. : 941218 - **-**** (Nak bagi tahu birthday shj :P ) Aku seorang manusia yang suka ejek manusia orang lain.. Pantang dapat idea, mesti kene ejek punyalah. Hahahahahaha{Gelak Jahat} Aku ni juga merupakan individu yg benci dengan org yg *Menggelabah *Gedik *suka membenci org lain... Aku juga makhluk yang mempunyai fizikal yg cute(faham2 la sizenya), sehubungan dengan itu selera pun boeh tahan la besarnya...... muka ?? (Wallahualam, sbb aku xnk menilai ciptaan Allah ..Syukur je la dengan wajah aku skrg ni, tiada cacat dan celanya).. Aku suka lagu yang ada bnyk korus sbb senang nak ingat (XD) . Aku juga seorang yg suka buat kerja last minute(saat2 akhir) ... Ok la aku tak nak memenatkan mata korang baca karangan aku ni (Cehhh!! Bajet panjang je) Tu saja yg dapat aku ungkapkan untuk hari ni bye..

By the way,
 Pendapat Tentang Blog Syafiqah , 
  • Blog dia ok lah, semua lengkap...
  • Xlambat loading.... 
  • Rasanya die suka gabungan colour pink dan purple kot.. Sebab tu merupakan main colour blog die..
  • Rajin buat segmen dalam blog (tu yg aku join :D)
  • Ermm xde kritikan cuma pujian,, Bukan nak bodek, tapi xde kritikan sebab aku x rajin godek2 blog die... 
Calon2 Orang yang di tag ialah :
 Ok Bye :D


Syukran 'ala kulli haal. From your friend, moha_mohu

3 comments:

  1. cantik rambut tahun baru? hee. :)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2011/12/segmen-only-youjust-you-by-shafiqah.html

    ReplyDelete
  2. I do not know if it's just me or if perhaps everybody else encountering issues with your site.
    It looks like some of the written text on your
    content are running off the screen. Can someone else please provide feedback and
    let me know if this is happening to them as well?
    This may be a problem with my browser because I've had this happen previously.
    Kudos

    Look at my webpage :: Walkie Talkie

    ReplyDelete