7 December 2011

A Wonderful Class . .Havoc but still superb..

Assalamualaikum , apa khabar...?

Happy meninggalkan sekolah, tetapi masih terkenang-kenang akan guru-guru yang kami sayangi di sekolah...
Last Wednesday (30/11/11), hari yang paling menggembirakan buat aku dan kwn2 sbb hari tu merupakan paper terakhir kitaorg utk SPM -the deadly BIOLOGY-... WOOOOHOOOO~~~...
Macam biasela pagi tu semua org tekun mmbaca+mengulang kaji utk BIOLOGy paper 1,2 and 3.... Pejam celik, pejam celik dah habis paper 3 Biology(last paper) .. Happiness is the only word that can described how relieve we felt after hammering our head to find the unknown answers...... Here are some picture time pmulangan buku teks.~~

hehe

siblings

Study3x ! go2

Eyes of the pupils

Smile like a sheep as long there is friendship.

Books to be loved for the the last moments

Thaanushah having hardcore study Rhogeni smile always

Amat and Nabil rapat mcm belangkas

After the Exam

sitee thaanushah..

Fuhhhh... lega2

Time to say goodbye to the textbooks

Cikgu Normala..

Muka nak gembira shj..

huh?

Ambik Saham Koperasi

Busy as bees

menjadikan sekolah ini unik...

Tcher tamilselvi - my english teacher form 4

Cikgu Normala - My Cikgu Sejarah ting 2

Cikgu Salie - Guru kelas ting 3

Nabil bin Nablan


Balqis bin Jamri
Still counting the days?

There are many phenomena occured here

4 kembar

cikgu sabariah model hidung michael jackson

Midah dan motornya

back to home everybody~



The next day.. aku dan kawan2 sekelas berjalan2 ke J.Jusco and Sermban Parade.
Aku dgn Haziq, Ashraf, dan  Irwan gi sana ikut bapa aku ... Sampai sana at around 11.15 a.m
Sementara menunggu yang lain2 datang (mereka datang naik KTM @ Bus/Taxi)  , kitaorang pegi la main games yang ada kat sana


















































Ok la guys.. That's All for today .. Bye..

Syukran 'ala kulli haal. From your friend, moha_mohu

0 ,581 mengulas:

Post a Comment