12 January 2012

Contest Doodle Paling Kool

Assalamualaikum w.b.t,
Hari ni aku nak buat entry pasal satu contest yang aku join.
Aku tau aku tak akan menang punya :) Tapi saja2 join, dapat gak update blog... ye tak? :P
Kalau korang nak join contest ini click lah banner kat bawah tu...




Ok la... AMARAN!!! apabila kamu tengok Doodle yang aku buat .... Jangan Gelak ye... Senyum sahaja... Aku tau aku ni x pandai buat2 doodle ni .... so baru nak blaja  :D,,, Kalau yang pakar-pakar tu boleh la tolong ajarkan ye :)
Kat bawah ni aku buat flash (klik untuk ke link gambar tu) untuk doodle tu..


Agak Loading sikit.



ni gambar nya,

Ok tu sahaja ,, Bye



Syukran 'ala kulli haal. From your friend, moha_mohu

2 comments:

  1. thanks join..comel je doodle tu,kemungkinan semua peserta akan mendapat hadiah sebab bilangan peserta yg join kontes ni sikit sangat.so,harap hanafi boley promote lagi kontes ni..

    ReplyDelete