1 February 2012

Cerita Tentang Mereka Classmates

Assalamualaikum w.b.t,

 Mengenangkan zaman persekolahan dulu(cehh,, mcm dah lama jadi ex, padahal baru 2 bulan), aku akan teringat pasal classmates aku.. Masing2 punya perangai tersendiri,,
Sangat seronok berada dalam satu kelas bersama-sama dengan mereka...











Kalau entri sebelum ni aku ada ceritakan pasal guru-guru aku.. sekarang ni, aku nak cerita pasal classmates pulak.. 

 4 Amanah & 5 UIAM team members.
  • Hanafi (That's Me)
    • ---Ni budak baik :P [hehehe]
  • Haziq
    • ---- My "Still Eating" best friend :D
  • Wawa
    • ---- The banjo who takes Geography as extra subject,,suka senyum..duduk dengan Teha
  • Teha
    • ---- Checkmated when having doubts... Rajin bertanya cikgu..
  • Zaffril
    • ---- Org yang paling rajin mengejek tapi tak suka diejek
  • Ashraf
    • ---- Cool at all time,, My "eating friend " too..
  • Akma
    • ---- Suka pau makanan orang :P
  • Zafirah
    • ---- Class Assistant, who smiles like giraffe
  • Sitee
    • ---- Girl who talks and mocks a lot :P
  • Minah
    • ----- Love to sing songs,,, selalu kene protes ngan budak kelas
  • Wani
    • ----- Ni kembar 4, sampai sekarang aku xtahu nak differentiatekan (bukan addmaths) diorg.
  • Syafiqah
    • ----- Kembar 4 jugak, sikap hampir sama je.. suka tawaf smkttj, practice haji katanya XD
  • Balqis
    • ------ Kambing kelas kami :P ,, Diejek oleh zaffril sbgai "Kibas".. Talks a lot
  • Syera
    • ----- suka rayau2 ... Pengembala Balqis(means best friend la) bersama Farhah:P
  • Vishnu
    • ----- Peminat Liverfool,, masuk kelas je mesti buat update news pasal bola...
  • Afi
    • ------Digelar Lebai dalam kelas kami.. Hot-Tempered..
  • Izzat
    • ---- BudakPK di kelas kami... Short but makes big chaos with her unstoppable babbling mouth..
  • Aina
    • ----- A friend of Izzat ,, suka ambik gmbar.. and love to make friends
  • Qaiyum 
    • ------suka berperang mulut ngan Vishnu dan Haziq pasal bola....
  • Iwan
    • -------suka membuatkan cikgu2 pening pasal dirinya.. Khususnya cikgu Jamaliah..
  • Amar
    • -------dianggap 'cute' oleh Thaanushah,, ketua kelas yang suka buat lawak.
  • Nabil
    • -------BudakPK ,,A best friend of Amar, Smile like a frog.. Suka belanja bebudak kelas...
  • Lashina
    • ------- same tuition with me in the so called " Computer Class",Smile like a dying sheep, a best friend of Thaanushah MAHADEVAN :P
  • Thaanushah
    • ------ a funny looking girl, smile like a dead sheep,, same tuition with me in 'Computer Class' and Sir Subra,, a best friend of Lashinna
  • Najiha
    • ------ selalu aku ejek dia,, 'Mata Juling'(she knows why),,,brilliant in Origami
  • Hamidah
    • ------ Ceti Halal kelas kami... Selalu pau duit budak2 kelas... Suara dia agak garau mcm laki sikit :P
  • Rhogeni
    • ------ A girl who never talks a lot.. Always smile :D
  • Geethamani
    • ------ Same like Rhogeni,, pendiam dan tidak lekang dengan senyuman :D
  • Farhah
    • ----- Merupakan ahli Trio bersama gang2nya, Syera dan Balqis.. diorang selalu ronda sekolah mengalahkan kerja pengawal...
  • Hani
    • ----- Budak yang suka cakap laju2,,, Sometimes bila aku xdpt tangkap apa yg dia cakap... aku 'ya'kan sahaja XD
  • Ros
    • ----- duduk dengan Raja dalam Kelas... bila diorg bercakap, tak ingat dunia.. :P
  • Raja 
    • ---- Thinner than me (of course :D) ,, Kalau marah, suaranya boleh didengari satu kelas :P
 Berbagai2 ragam budak kelas ini menjadikannya lebih unik dan bermemori...
Together we will achieve success ,, InsyaAllah... Amin


This is only my opinion,,, How about yours?
Sweet Sour and Salty Moments :D
Ok thnx Bye..

Syukran 'ala kulli haal. From your friend, moha_mohu

0 ,581 mengulas:

Post a Comment