27 February 2012

SEGMEN : KENANGAN ZAMAN MEMBESAR

Assalamualaikum w.b.t,

Segmen ni anjuran Iqa dalam blognya... Klik gambar bawah untuk join...


Cerita pasal diri aku...

  • Aku dulu kecik2 kedekut especially bab2 makanan... pantang orang ambik makanan aku,,, aku akan menangis macam budak xpernah makan setahun...Sekarang ni agak pemurah(perasan) sikit!
  • Dulu , darjah 1 aku sekolah kat SK Methodist Anglo Chinese School kat Seremban,, Darjah 2- Darjah 6, aku sekolah kat SK Taman Tuanku Jaafar 2.... Form 1-Form 5 aku sekolah kat SMK Taman Tuanku Jaafar..
  • Masa kecik2 aku suka sangat bercakap dan friendly..Suka lari2 dan main sorok2 ngan budak2 lain.... Tapi sekarang, aku agak pendiam dan kurang friendly..
  • Dulu time kecik2 aku suka tiru apa2 je yg orang lain buat.,, org lain menjerit aku pun nak menjerit,,, orang lain gelak, aku pun gelak(walaupun xtahu apa yg digelakkan).... nama pun budak kecik....
  • Dulu aku malas nak belajar,, kat sekolah asyik memain je... skrg serious SEDIKIT la nak belajar sbb fikiran dah matang sikit...
  • Kecik2, aku suka cari gaduh,, terutamanya dengan kakak aku,, sampai baling2 barang....Hahaha..Mak bapak aku pun pening nak jaga kitaorg.
  • Sekarang kitaorg dah besar.. masing2 boleh pikir dgn baik... dh xde dah main baling2 barang2 kat rumah...
  • Aku sangat kagum dengan kesabaran ibu bapa aku membesarkan aku sehingga sekarang... Tanpa rasa jemu dan bosan , diorg selalu beri perhatian kat aku dan kakak aku,,, Love both of them so Much!



3 bloggers yang di tag
That's All.. Bye :D

Syukran 'ala kulli haal. From your friend, moha_mohu

0 ,581 mengulas:

Post a Comment