10 March 2012

Pengumuman Mengenai Segmen .

Assalamualaikum w.b.t,

Alhamdulillah dan syukur ke hadrat Allah SWT kerana dengan lumpah kurniaNya Segmen "Secebis kata untuk ibu bapaku tercinta" dapat dilaksanakan dengan jayanya...
10 orang peserta yang sangat berbakat telah sudi menyertai segmen pertama aku ni...
Sememangnya keputusan untuk mencari entri terbaik sangat susah untuk diputuskan oleh aku sendiri kerana entri masing-masing mempunyai kelebihan tersendiri,,,
Oleh hal yang demikian aku telah meminta bantuan daripada cikgu aku Cikgu Fadzila MJ  dan kawanku Muhammad Fadhil
Kami dengan sebulat suara telah menyetujui keputusan seperti dibawah ni.... Perbicangan aku dengan mereka (Print Screened)
Cikgu Fadzila MJ

Fadhil
Jadi entri yang terbaik untuk Segmen ni ditujukan kepada Lin (http://recycleboxes.blogspot.com/2012/03/segmen-secebis-kata-untuk-ibu-bapaku.html  )

Sebagai tanda penghargaan aku buatkan gambar di bawah untuk blognya..


Bagi yang lain,, Entri korang sememangnya bagus ,,, Jadi aku ada buat saguhati untuk setiap peserta :D ... Kalau sudi ambillah gambar untuk blog korang dibawah ni :D

untuk aceituaku ,,, http://aceituaku.blogspot.com/2012/03/segmen-secebis-kata-utk-ibu-bapaku.html


untuk aisyalieza .... http://aisyalieza.blogspot.com/2012/03/segmen-secebis-kata-untuk-ibu-bapaku.html


untuk aquatriz ..... http://aquatriz.blogspot.com/2012/03/jasa-dan-pengorbanan-ibu-bapapenjaga.html 


untuk ayujean .....http://ayuejean.blogspot.com/2012/02/terima-kasih-emak-dan-abah.html



untuk chityn ...... http://chityn.blogspot.com/2012/03/segmen-secebis-kata-untuk-ibu-bapaku.html ..


untuk haruno hana ..... http://haruno-hana.blogspot.com/2012/03/140ai-no-kotoba-segmen-secebis-kata.html


untuk nor ayu adieb ..... http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/03/segmen-secebis-kata-untuk-ibu-bapaku.html


untuk syasya johan....... http://syasyajohan.blogspot.com/2012/03/segmen-secebis-kata-untuk-ibu-bapaku.html 


untuk wani diaries .... http://waniediaries.blogspot.com/2012/03/segmen-secebis-kata-untuk-ibu-bapaku.html

Gambar tu sebagai tanda penghargaan di atas usaha korang menyertai segmen ni
 (Maaf kalau gambar tu tidak menarik,, sbb ianya dibuat masa yang sangat singkat) :D 
Terima kasih and Tahniah,,, 
Entri korang semua sememangnya memberi kesan yang mendalam kepada para pembaca...
Ada yang kreatif letak gambar/video/lagu/sajak/etc .....


TERIMA KASIH KERANA SUDI JOIN;






 and ,,,,Terima kasih juga kepada Cikgu Fadzila dan Fadhil  :)

That's All ,,, Bye

Syukran 'ala kulli haal. From your friend, moha_mohu

23 comments:

  1. terima kasih! saguhati jadi lah! hehe.. alhamdulillah.. saya ikhlas buat entri tu..

    ReplyDelete
  2. hihi. saguhati. okay;) trimas. entry dari hati tu. :DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tunjukkanlah entri tu kat parents,, mesti diorg terharu +bangga :DD [kalau xbrani, suruh orglain tolong tunjukkan kat diorg] thnx

      Delete
    2. diaorg dah baca dah.. hehe..

      Delete
    3. wah,,, hadiah besday ibu ke?? :P

      Delete
    4. ucapan terimakasih untk mereka :)

      Delete
  3. ada cenderahati?
    alhamdulillah~
    terima kasih,

    ReplyDelete
  4. thanks ^_^ sagu hati pun takpe :) len kali wat segmen lagi :D

    ReplyDelete
  5. yang menang tu terbaik..it's okaylah janji ikhlas.
    thank you :D

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah diberi kesempatan juga baca semua entry peserta lain.
    baru rasa apa yg penganjur rasa~

    ibu bapa segala-galanya dalam hidup kita.
    tetapi ibu bapa hanyalah pinjaman sementara.
    hargailah mereka di saat mereka masih ada (.")

    segmen yang sangat memberi manfaat! tahniah!

    ReplyDelete
  7. thanks yea ! sguhati pon jadik lah !...
    pengumumann dah lama .. tp sy bru nak komen .. hekhek.. sedar yg hanafi ade komen .. +D

    ReplyDelete
  8. SORY baru perasan... sy ambil.. hehe.. thanks.. y menang tu tahniah :)

    ReplyDelete