17 March 2012

Pening tak tengok gambar di bawah ?

Assalamualaikum w.b.t,

Cuba lihat gambar kat bawah ni,, cuba kira ada berapa titik hitam??
xde pun.. cuma kita nampak titik hitam mcm berkelip2 (apabila ditenung lama2)

Tengok garisan-garisan kat bawah ni.. Lurus ke bengkok??
lurus,,, x caya cuba ambik pembaris..


Cuba tengok gambar bawah ni,,, korang nampak lilitan ataupun bulatan?
sebenarnya bulatan2

Beri penerangan tentang gambar kat bawah ni :D

Cuba tenung gambar kat bawah ni lama2,, then bukak blank page(atau tgok apa2 shj yang satu color) kelip2 mata sikit... Apa yang anda nampak??



Ada orang tengah perhatikan anda dalam gambar kat bawah ni :O


Sekarang apa yang korang nampak kat bawah ni ?
gelas atau 2 muka?
Semua ni hanyalah barang curi dari google dan yahoo semata-mata .. Enjoy :D

That's All
Bye..



Syukran 'ala kulli haal. From your friend, moha_mohu

4 comments:

  1. xleh nk terangkan.. kreatif.. tapi.. 3 pic mula2.. sy xleh tgk.. line tenet saya trouble kut..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha,,, thnx.... erm,,, 3 gambar awal tu kdg2 diblock... xtahu la plak sebabnya XD

      Delete