19 April 2012

Silence Killer

Assalamualaikum w.b.t,

It has been a very very very long time since I wrote something beneficial in this dumpty(Dump+Empty) blog :D
Ceh Wah,,, Starting nak speaking english je :P

Aku memang tak da mood sejak akhir2 ni nak update blog... Sebab langsung xde input nak tulis..

My life has been busy..... Busy with nothing....






Exam IELTS(Binatang apo ni? KLIK SINI untuk tahu) aku akan berlangsung pada 26 Mei 2012 .. About 1 month++ to prepare... tapi korang tahu2 je la perangai aku suka prepare last2 minit...  -_-


Pergi Interview/Camp/IQ-Test untuk biasiswa2 yang aku HARAP2 boleh dpt spt :

  • Yayasan Tenaga Nasional (Educamp)
  • Petronas (Eduquest)
  • Yayasan Khazanah (Stage 1- Passed) [Going for Stage 2 next monday]
  • Felda (Xdpt pergi sebab time/date sama ngan petronas)
  • Axiata (akan pergi sabtu ni)



Melalui interview/Camp/Iq Tests tu, Alhamdulillah aku dapat ramai kenalan baru dari serata dunia Malaysia,, 
semuanya pandai belaka [I'm feeling so puny/tiny/timid when I'm with them :( ]



Mohon korang doakan kejayaan aku dan kawan2 yang lain ya :D Amin

Thanks for reading
That's All
Bye :D

P/S:
 I'm not on the mood to write much lately. 
Sorry (Who cares, as though there are thousands of people reading this :P )


Syukran 'ala kulli haal. From your friend, moha_mohu

3 comments:

  1. Hello Hanafi.
    Bila dapat result for yayasan khazanah untuk stage 2?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Result utk stage 2??? Maksudnya mcm mana?
      Result utk masuk ke stage 2? atau result selepas stage 2?
      Kalau result untuk masuk ke stage 2 dapat hari selasa lepas...
      Kalau result selepas stage 2 belum tahu lagi sebab belum pergi lagi (baru lepas stage 1) :P

      Delete
  2. Үоu aсtually make it sееm so easy wіth youг
    presentatiοn but I find this matter to be actually sοmething
    whiсh Ӏ think I would never unԁerstand.
    It seems too cοmplex аnd extгеmely bгοad for me.
    I'm looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

    My weblog: Same Day Payday Loans

    ReplyDelete