23 May 2012

Facebook Cover Photos

Assalamualaikum w.b.t,

Here are some cover photos that you might wan to use for your timeline.
Hope you like them.






Syukran 'ala kulli haal. From your friend, moha_mohu

20 May 2012

Fenomena Photoshop

Assalamualaikum w.b.t,

Sejak 2 hari lepas, aku asyik edit guna photshop untuk hasilkan cover photos for facebook untuk hilangkan rasa bosan tahap ICU ni .. :P
first touch


second touch.. pening sikit..

my latest cover photo
dipadankan dengan profile picture
Hasil nya :P



Lepas tu ada jugak untuk kawan2 fb aku  [bosan gila =.=]

Hasil nya ;






OK,
tu je la aktiviti aku stakat ni :|

That's All
Bye :D

Syukran 'ala kulli haal. From your friend, moha_mohu

16 May 2012

Segmen: Review by Lily

Assalamualaikum w.b.t,

Saya join segmen by Lily ni :D



Saya tag

Syukran 'ala kulli haal. From your friend, moha_mohu

Terbongkarnya Rahsia . . . .

Assalamualaikum w.b.t,

Wah, tajuk hari ni penuh
kontroversi
. Alaah, nak tarik perhatian orang untuk baca entri kat blog ni :D





Baiklah, aku nak bongkarkan rahsia KENAPA AKU DAH LAMA TAK UPDATE BLOG NI ?
Sebenarnya, secara ikhlas dan tulus dari hati aku katakan .. aku MALAS nak update blog ni sebab aku malas nak menulis(menaip la)..

Selama aku tak update blog ni, macam-macam benda/perkara/aktiviti yang dah berlaku sama ada kepada diri aku/ orang lain.
I'm neutral.I don't care :P
Contohnya BERSIH 3.0 , result Matriks/Ting 6/UPU, perkahwinan Along Kecik, dapat own laptop (Sumbangan orang lain ), ceramah Ustaz Dato' Noh Gadut ... dan lain-lain




Hari ni aku nak cerita pasal 3 perkara je ...

  • Perkahwinan Along Kecik
Aku dapat hadir hari Sabtu je(majlis pernikahan) sebab hari Ahad tu ada hari anugerah cemerlang oleh YAKIN dan KIMMA.
Perkahwinan yang sangat-sangat best~~ Dapat jumpa sedara2 and MAKAN (purposely upper-cased)





























Tahniah Along and isteri.. Semoga bahagia hingga ke anak cucu .. Amin
  • Dapat laptop baru (sumbangan YAKIN @ KIMMA)
 Alhamdulillah, terima kasih kepada YAKIN @ KIMMA sebab sudi adakan majlis anugerah pelajar cemerlang kat Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan. Aku dapat laptop Dell Inspiron, mouse, charger, beg laptop and sijil.





  • Ceramah Ustaz Dato' Hj. Noh Bin Gadut
Dijalankan di Surau Haji Muhammad Musa, Bdr. Seremban Selatan lepas Maghrib hari Isnin. Sangat best~~~ Ceramah dia merangkumi banyak aspek kehidupan ,. Dato' Noh sering tekankan pasal 'Husnul Khatimah' ... Ramai orang masih xpuas dengar ceramah dia sebab time allocated was very limited!!














By the way,
kepada semua guru-guru yang saya kasihi ...
Selamat Hari Guru :D

That's All about UPS AND DOWNS today,
Please come back tomorrow :D
Bye


Syukran 'ala kulli haal. From your friend, moha_mohu