16 May 2012

Terbongkarnya Rahsia . . . .

Assalamualaikum w.b.t,

Wah, tajuk hari ni penuh
kontroversi
. Alaah, nak tarik perhatian orang untuk baca entri kat blog ni :D





Baiklah, aku nak bongkarkan rahsia KENAPA AKU DAH LAMA TAK UPDATE BLOG NI ?
Sebenarnya, secara ikhlas dan tulus dari hati aku katakan .. aku MALAS nak update blog ni sebab aku malas nak menulis(menaip la)..

Selama aku tak update blog ni, macam-macam benda/perkara/aktiviti yang dah berlaku sama ada kepada diri aku/ orang lain.
I'm neutral.I don't care :P
Contohnya BERSIH 3.0 , result Matriks/Ting 6/UPU, perkahwinan Along Kecik, dapat own laptop (Sumbangan orang lain ), ceramah Ustaz Dato' Noh Gadut ... dan lain-lain




Hari ni aku nak cerita pasal 3 perkara je ...

  • Perkahwinan Along Kecik
Aku dapat hadir hari Sabtu je(majlis pernikahan) sebab hari Ahad tu ada hari anugerah cemerlang oleh YAKIN dan KIMMA.
Perkahwinan yang sangat-sangat best~~ Dapat jumpa sedara2 and MAKAN (purposely upper-cased)





























Tahniah Along and isteri.. Semoga bahagia hingga ke anak cucu .. Amin
  • Dapat laptop baru (sumbangan YAKIN @ KIMMA)
 Alhamdulillah, terima kasih kepada YAKIN @ KIMMA sebab sudi adakan majlis anugerah pelajar cemerlang kat Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan. Aku dapat laptop Dell Inspiron, mouse, charger, beg laptop and sijil.





  • Ceramah Ustaz Dato' Hj. Noh Bin Gadut
Dijalankan di Surau Haji Muhammad Musa, Bdr. Seremban Selatan lepas Maghrib hari Isnin. Sangat best~~~ Ceramah dia merangkumi banyak aspek kehidupan ,. Dato' Noh sering tekankan pasal 'Husnul Khatimah' ... Ramai orang masih xpuas dengar ceramah dia sebab time allocated was very limited!!














By the way,
kepada semua guru-guru yang saya kasihi ...
Selamat Hari Guru :D

That's All about UPS AND DOWNS today,
Please come back tomorrow :D
Bye


Syukran 'ala kulli haal. From your friend, moha_mohu

0 ,581 mengulas:

Post a Comment