29 October 2012

The Unpredictable Telepath?

Assalamualaikum w.b.t,

Bila tengok date of the last post dalam blog ni, aku rasa bersalah pulak sebab usaha nak buat blog ni jadi hangat2 tahi ayam je. -.-
Bagi menebus kembali tempoh masa blog ni jadi terbiar, so aku decide untuk tulis new post.
.

New Header (as usual bila mood nak tulis blog "memuncak"-terfikir about my CFSIIUM's classmates) :P


The unpredictable telepath tu hanya propaganda, concoction, and fabrication semata-mata...
buat header berkaitana Charles Xavier (watak dalam XMen) sebab baru tengok XMen First Class yang tersimpan dalam hardisk ni.

Actually , aku dah HABIS FINAL EXAM FIRST SEM  :D Yahooo..... and cuti 2 bulan++ :D
Sepanjang cuti ni banyak nak dibuat..

+Tugas as FSCC member (A society in CFS IIUM) ... kena buat banners,FB Pages,and Blog for Raudah Festival...
+target nak blaja bahasa Arab (extra class)
+nak kerja (kalau ada masa)
+nak habiskan my movies collection in my hardisk.. :P


Lots of work to be done, my life is just getting busier as the time goes on..  Please doa for my success in completing my targeted primary job... InshaAllah, if you want me to doa for you, just leave the requirement in the comment box, ok..

I'm quite upset sebab unable to attend the prize-giving ceremony at my former school.. It was held on friday(and i have classes-Quizzes on that day),,, sedih tak dapat jumpa teachers and sirs... They had been so kind to me throughout my life JOURNEY..








That's All for today folks,,


Syukran Jazilan for reading this nonsense. :P


Syukran 'ala kulli haal. From your friend, moha_mohu

0 ,581 mengulas:

Post a Comment