6 January 2013

Arghh,, diblock for 2 days???!!

Assalamualaikum w.b.t,
 
Pada malam yang penuh dengan suara2 mengilai (some sedap and some terrific) kat TV ni [#youknowwhatprogramme] :P  + Lipas berterbangan dengan syahdunya dalam rumah aku ni..


 Sambil2 aku main kejar2 ngan seekor lipas yg hyperactive ni...
aku nak bercerekarama (ermm,, a new verb that should be suggested to KDBM to describe my feeling) .. feeling? what feeling? perasaan bercampur baur..

Ermm, dah2 tak nak emotional(filled with emotions) sgt ,here goes the story..
Initially I'm energetic(not due to Energizer) untuk promote blog rafest...
(aikk?? kejap, kejap kejap! ....asal tiba2 kene promote blog lain ni?)...
Sebenarnya, I'm one of the SPETAPP(Special Task Promotion Publicity) members untuk event Raudhah Festival 2013 which will be held at my university(IIUM).

-----------------------------------IKLAN-----------------------------------
Klik gambar untuk mengetahui maklumat lebih lanjut berkenaan Raudhah Festival 2013
-----------------------------------IKLAN-----------------------------------

 bidang publicity2 ni mesti involve promote2 kat facebook.. so hari ni dengan bersemangatnya,share link(spt yg tertera diatas.. Visit lah ye) kat setiap group yang ada dalam my fb group list.

Tapi 'malang memang berbau'(not a proper peribahasa), tiba-tiba(setelah aku post kat 30++ groups) keluar notification from facebook... "You've been blocked from posting links for 2days"(lebih kurang...mcm tu la ayatnya)

Aisehhman( sounds like "I Say,Man"),  patah semangat,, energetic bertukar tragic..
Tapi aku xde la kesah sgt pasal bende ni, sampai nak buat mogok kat depan rumah Mark Zuckerberg(which I myself, don't know its location :P)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
The real situation is :
sebenarnya aku tak tahu nak post apa2 kat dlm blog ni. . Selepas visited on of my friend's blog (Syamin). Dia rajin update blognya.. Viewing his blog has urged me to write out some rubbish here..
Memandangkan aku dah lama tak update any entry so, TERPAKSA bagi cerita yang xberapa penting ni...  So terima kasih kerana sudi baca kisah yg xberapa nak penting dalam hidup korang ni -.-

That's All,
"Terima Kasih", "Syukran Jazilan", "Thank you", "Nandri"

P/S: Please do visit blog Raudhah Festival 2013 ni.. Korang pun kene datang tau ada mcm2 aktiviti ilmiah yang bermanfaat untuk korang :D

Syukran 'ala kulli haal. From your friend, moha_mohu

1 comment:

  1. semoga rafest kali ni meriah! studiooous.blogspot.com

    ReplyDelete