9 January 2013

Header Tajaans (nampak English tu -.-)

Assalamualaikum w.b.t,

Ok for the lucky 5 stars,
First and foremost, sorry :( kalau header ni tak menepati cita rasa/taste/sense/aura awak..Tolong tegur dengan sebarang komentar yg membina [kerana diri ini masih insan biasa yang baru belajar ABC dalam dunia design mendesign ni :( ]



1.Combi (http://ishsayang.blogspot.com/) 
 -Maaf kalau buruk sebab ketandusan idea :(


 2. [Miss Yayang] (http://movepencil.blogspot.com/)
- sorry kalau xsesuai dengan cita rasa awak



3. Nurul Ain (http://nurulnamasaya.blogspot.com)
- sory kalau terlalu simple :O



 4.Nurmasnirah(http://maslovelorn.blogspot.com)
-tak pandai nak susun gadgets tu betul2 sorry -.-


 5.AnirahAzuri (http://anirahazuri.blogspot.com)
-maaf sangat2, sbb saya xpandai nak buat heder professional/formal. =.=

Semua heder ni, aku buat dalam keadaan tergesa2 sbb start pukul 8.00pm tadi.. minta maaf kalau nmpk cincai :P
Feel free to (BATA) buy and throw away the header,, kalau tak menepati cita rasa anda..~

Keep updated to this blog.. sbb akan ada lagi segmen2 sebegini from time to time.


Terima kasih yang join, yang sudi baca blog ni and [kepada semua yang sudi post link churp2 kat shoutbox aku(perli)] :P

Syukran Jazilan, 

p/s: perasaan sekarang bercampur-baur nak balik UIA -.- rasa excited and takut(sbb banyak aktiviti and ada banyak subjek for the coming sem)


Syukran 'ala kulli haal. From your friend, moha_mohu

6 comments: