26 June 2015

Ketuk-ketuk kepala

Assalamualaikum w.b.t,

"Ketuk-ketuk kepala" di pagi jumaat ni..
supaya diri ni sedar dan bangkit untuk berubah..

Sentapan kepada diri dan para jejaka islam lain di luar sana.
Jom mula berubah !


Dipetik daripada sumber

Syukran 'ala kulli haal. From your friend, moha_mohu

11 June 2015

Melihat komen orang...

Assalamualaikum w.b.t,

Tadi bukak FB, and terbaca post keratan akhbar berita harian regarding regarding ranking of universities in Malaysia..
And bila melihat komen2 kat post tu, PERGHHH... :P
yess,, that 'PERGHHH' describe most of my reaction..

Actually most of the comments were positive, and puji2 univ. etc.

but, bawah ni are some of the comments yang memang menarik perhatian aku. :D
ada yang very negative minded, ada yang realistic, ada yang optimistic, ada yg competitive, ada yang bersifat keibuan..


Best kot tengok reaction of Malaysians, towards certain issues...try reading them.. you'll learn a lot 

Syukran 'ala kulli haal. From your friend, moha_mohu

8 June 2015

Ice breaking post

Assalamualaikum w.b.t,

tadi baru hantar application for TaWe committee...

Sebab due harini.. aku hantar guna email ja..

isi lah borang application..
isi, punya isi, punya isi,,,,,
"attach ur passport-sized photo (compulsory)"

oleh sebab malas nak hantar by hand.. aku edit ja gambar diri sendiri -.-

jadi macam artis,muka flawless,, duniawi semata2..,,, contrast brightness, blurr, saturation...semua increased by 300% :D hahaha..
 siap edit pakai baju coat lagi -.-



tgok bawah ni..



originally

||
||
||
\\    //
\\  //
after edited
     

Harap diterima la application tu :D

btw, exam next week.. and aku baru prepare 0.001%
o.O
takut putus harapan (walupun sempat buat post baru untuk blog)
Mohon doakan kami (students first year medic KOM IIUM )  ye..

Syukran ~_~




Syukran 'ala kulli haal. From your friend, moha_mohu